Transport si retururi


Livrarea

Livrarea produselor se face prin DPD Courier. Termenul de livrare al produselor este de maximum 48 de ore (2 zile lucratoare) pentru comenzile sosite si confirmate pana la ora 15:00  de catre Automoly.ro.

Pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 249 lei cu TVA, transportul este GRATUIT.

In cazul in care valoarea comenzilor este mai mica de 249 lei cu TVA atunci se practica urmatoarele tarife:

Pentru comenzile care au o greutate de pana la 1 Kg pretul transportului este de 18,60 lei cu TVA inclus, iar pentru fiecare Kg suplimentar se taxeaza cate 0.99 lei pe Kg.

Pentru localitatile care se afla in afara Zonei 0 a DPD Courier se adauga suplimentar urmatoarele tarife: Zona 1: 18 Lei cu TVA si Zona 2: 36 Lei cu TVA.

Tarifele pentru zonele 1 si 2 va sunt comunicate dupa plasarea comenzii.

Zona 0 cuprinde toate localitatile aflate pe o distanta de pana la 20 km fata de depozitele DPD Courier. Depozitele DPD Courier se gasesc in urmatoarele locatii: Adjud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campina, Campulung Muscel, Caracal, Caransebes, Cernavoda, Cluj-Napoca, Constanta, Curtea de Arges, Craiova, Dr.Tr.Severin, Dej, Deva, Fagaras, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Miercurea Ciuc, Mangalia, Medias, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Petrosani, Pascani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Rm. Valcea, Reghin, Ramnicu Sarat, Rosiorii De Vede, Satu Mare, Sibiu, Sighetul Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Sf. Gheorghe, Suceava, Tg. Mures, Tg. Jiu, Tg.Neamt, Timisoara, Targoviste, Tulcea, Tecuci, Turda, Urziceni, Vaslui, Zalau.

Zona 1 cuprinde toate localitatile aflate la o distanta cuprinsa intre 20 - 50 Km fata de depozitele DPD Courier.
Zona 2 cuprinde toate localitatile aflate la mai mult de 50 Km fata de depozitele DPD Courier.

Tarifele de mai sus sunt valabile numai pentru aria de acoperire a DPD Courier. In cazul in care va aflati in afara ariei de acoperire se pot percepe tarife suplimentare de catre DPD Courier.

Returnarea
Returnarea produselor achizitionate de pe Automoly.ro se poate face in termen de 14 zile de la cumpararea produselor.

Pentru returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@automoly.ro si sa ne precizat numarul comenzii si codul produsului sau a produselor pe care doriti sa le returnati.

Conditii de returnare:
- Pentru a fi acceptat returul produselor, acestea trebuie sa poata fi revandute.
- Produsele comercializate de Automoly.ro se pot returna numai daca nu au fost folosite.
- Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.
-In  cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
- Costul cu transportul returnarii produsului este suportat de catre client.